feb
4

Most az egyik barátnőm írását osztom meg veletek:

 

Nekem a Balatonnál volt a leánybúcsúm, mivel nagyon szeretem a Balatont. Az összes barátnőm eljött, mind ott voltak. Ez nagyon jól esett! De mivel ilyen nagy létszámmal voltak, jöttek is a jobbnál-jobb ötletek, hogy mivel tudnának megszívatni. Most megosztok veletek egy játékot, hogy mással is ki tudjatok ‚tolni’! ;-)

 

Először is elmentünk az egyik füredi dizsibe (nem tudom a nevét, elég újnak tűnt és háromszög alakú volt -  ha valaki tudja, segítsen!) A játékban hárman vettek részt! Fiúkhoz kellett odamenni és rávenni őket, hogy hívjanak meg egy italra (ez még könnyen ment), adják oda az alsó gatyájukat (ez már nehezebben) és végül vigyenek fel Pestre akkor éjszaka (itt persze csak a szándékot kellett értékelni, mert ha mindhárman eltüntünk volna egész estére, az nem lett volna túl mulatságos). Ez utóbbi sem volt könnyű feladat, mert elég nehéz éjfél körül józan embert találni a diszkóban! Természetesen minden kör után kiértékelés és a leggyengébben teljesítő meghívta a két jobban teljesítőt fejenként két rövid italra.

 

A szívatás része az volt, hogy mivel én az elején elég rosszul teljesítettem (de sokat fizettem) és így nem sokat ittam, amikor rám került a sor, akkor csak nekem és csak akkor összekevertek mindenféle löttyből valami itókát és azt kellett meginnom. Nem kell mondanom, hogy ez a teljesítményemen egyáltalán nem javított! És azt sem akarom megemlíteni, hogy másnap hogyan éreztem magam.

 

Mindenesetre nagyon jól sikerült a leénybúcsúm! Köszi mindenkinek!

 

Móni

 

Osszátok meg ti is tapasztalataitokat, hogy minél jobb és maradandóbb élményt tudjunk szerezni a jövőben házasulni szándékozó barátainknak:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leanybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr54922252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Illcsi9 2009.02.04. 13:41:51

Nekem nem ilyen volt a leánybúcsúm! A barátnőm és a párja voltak a tanujaink, így mindketten ugyanazon estére szervezték a búcsúkat. A fiúk elmentek gokartozni, majd beültek sörözni. Mi lányok bowlingozni mentünk, majd szintén belütünk egy sörözőbe. A meglepetés az volt, hogy ugyanabba a sörözőben ültünk be, így együtt ünnepeltük a búcsúztatást!
Nem túl hagyományos módja a leánybúcsúnak, de nekem (nekünk) nagyon tetszett így is.

Üdv.
Ilcsi

Bond, JamesBond · http://twitter.com/fisssi 2009.04.07. 13:48:56

"enyhe" hasonlóságot mutat ez a blog a legenybucsu.blog.hu oldallal...

mondhatni szóról szóra ugyanaz, kivéve, hogy itt lányokról/lánybúcsúról ott meg fiúkról/legénybúcsúról olvastam.

most akkor ki koppint kit? netán ugyanaz írja a két blogot?
süti beállítások módosítása