feb
2

 

A toalettparty

A leányt ki kell kötözni a női WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a leánynynak arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki.

 

A csókszörny

Ehhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlen embereket kell megkérni, hogy a leányt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken.

 

Az árverezés

Egy üveg pezsgőt kell elárverezni. Az kapja meg az üveg pezsgőt, aki a leányt a leghosszabb ideig csókolja meg.

 

A jazzgitáros

A leány a gyalogos zónában állva énekel és gitározik. A járókelők pénz ellenében kérhetnek egy dalt. A baráti kör kórusként aktívan támogathatja az éneklőt.

 

Mosási útmutató

A legénynek mosási útmutatókat (márkajelzéseket, címkéket, stb.) kell kivágnia férfiak alsógatyájából. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat a baráti kör tagajaitól.

 

A seftes

A leánynak különböző termékeket (pl. tampon, kondom, stb.) kell idegeneknek eladnia.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leanybucsu.blog.hu/api/trackback/id/tr70917644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tezita1@gmail.com 2009.02.02. 11:03:43

Ez egy lánynak elég gázos feladatok! Szerintem egy legénybúcsún még elmenne, de egy leánybúcsún?!

Az én leánybúcsúmon elmentünk Londonbe egy hosszú hétvégére a barátnőimmel és nagyon jól éreztük magunkat! Sokat buliztunk, szórakoztunk. Egy szóval nagyon jó volt!

Illcsi9 2009.02.04. 13:47:56

Ezek a játékok még a múltkor nem voltak fent. Pedig egyik barátnőmnek most volt a leánybúcsúja, tudtuk volna hasznosítani!
A Fat Mo's-ban voltunk, elég vicces lett volan, ha kiköttük volna a WC-be és neki pénzt kellett volna kunyiznia a szabadulásáért!

Lesz még leánybúcsú a nyáron, ha felhasználtunk innen játék ötleteket, megírom!

Pusza
Ilcsi

Illcsi9 2009.02.18. 10:32:46

Ha szeretnétek további ötleteket, vagy ajándék vásárlással kapcsolatos tippeket, akkor nézzétek meg ezt a honlapot:

www.szexshop.ws/

Shows · http://showgirls.hu 2010.04.17. 11:27:52

Sziasztok!Nekem nagyon tetszik az oldal, de ajánlom figyelmetekbe a közvetlen oldalaimat, ahonnan a legjobb srácok rendelhetőek egy fergeteges leánybúcsúra!
www.chippendaleboys.hu, www.hajcica-agency.com/nonap.php VÁROM hívásaitokat!
00-36-20-362-7701

NyusziPetra 2011.06.20. 21:32:09

Sziasztok!
Mostanában volt a lánybúcsúm, amit a barátnőim szerveztek nekem. Nagyon jól sikerült, egy igazán különleges este volt. Petrezselymet kellett árulnom a villamoson, aztán alárásokat gyüjtöttem a csajoktól kapott “még egy hét szabadság “ feliratú pólómra. Ezután következett az est fénypontja, a szokásos Chippendale táncos helyett a barátnőim 3 fiatal srácot hívtak meg, akik pszilluzionisták, és fantasztikussá tették az estét. A velünk töltött egy óra alatt olyan szinten elkápráztattak bennünket, hogy azt egyhamar biztosan nem felejtjük el. Ha nem a saját szemünkkel látjuk, biztos nem hisszük el. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy merjen eltérni a megszokott programoktól, mert megéri!! Kivánom, hogy mindenkinek ilyen jól sikerüljön.

NyusziPetra 2011.06.20. 21:34:04

pszilluzio.com/rlunk.cfm

A fiúk itt találhatóak meg vagy Facebookon.

kituzo 2012.07.26. 19:09:56

Sziasztok!

Leánybúcsúra ajánljuk kitűzőinket. Olcsó, de kitűnő partykellék és egyben emlék is.

jelvenyem.hu vagy jelvenyem@gmail.com

kituzoshop · https://www.kituzoshop.hu 2013.05.28. 09:46:46

Ha már itt tartunk, mi is ajánljuk kitűzőinket (és egyéb kiegészítőinket) lánybúcsúkra és legénybúcsúkra. Rengeteg minta, rövid határidő és garantáltan a legolcsóbb az országban.

www.lanybucsukituzo.hu

szexmindenkinek 2021.01.04. 00:14:42

Sziasztok,

A leánybúcsúk egyik kihagyhatatlan ajándéka mindig a klasszikus rúdvibrátor: www.vibratorok.hu/vibratorok/klasszikus_rudvibrator
süti beállítások módosítása