feb
4

Most az egyik barátnőm írását osztom meg veletek:

 

Nekem a Balatonnál volt a leánybúcsúm, mivel nagyon szeretem a Balatont. Az összes barátnőm eljött, mind ott voltak. Ez nagyon jól esett! De mivel ilyen nagy létszámmal voltak, jöttek is a jobbnál-jobb ötletek, hogy mivel tudnának megszívatni. Most megosztok veletek egy játékot, hogy mással is ki tudjatok ‚tolni’! ;-)

 

Először is elmentünk az egyik füredi dizsibe (nem tudom a nevét, elég újnak tűnt és háromszög alakú volt -  ha valaki tudja, segítsen!) A játékban hárman vettek részt! Fiúkhoz kellett odamenni és rávenni őket, hogy hívjanak meg egy italra (ez még könnyen ment), adják oda az alsó gatyájukat (ez már nehezebben) és végül vigyenek fel Pestre akkor éjszaka (itt persze csak a szándékot kellett értékelni, mert ha mindhárman eltüntünk volna egész estére, az nem lett volna túl mulatságos). Ez utóbbi sem volt könnyű feladat, mert elég nehéz éjfél körül józan embert találni a diszkóban! Természetesen minden kör után kiértékelés és a leggyengébben teljesítő meghívta a két jobban teljesítőt fejenként két rövid italra.

 

A szívatás része az volt, hogy mivel én az elején elég rosszul teljesítettem (de sokat fizettem) és így nem sokat ittam, amikor rám került a sor, akkor csak nekem és csak akkor összekevertek mindenféle löttyből valami itókát és azt kellett meginnom. Nem kell mondanom, hogy ez a teljesítményemen egyáltalán nem javított! És azt sem akarom megemlíteni, hogy másnap hogyan éreztem magam.

 

Mindenesetre nagyon jól sikerült a leénybúcsúm! Köszi mindenkinek!

 

Móni

 

Osszátok meg ti is tapasztalataitokat, hogy minél jobb és maradandóbb élményt tudjunk szerezni a jövőben házasulni szándékozó barátainknak:

 

feb
2

 

A toalettparty

A leányt ki kell kötözni a női WC-ben egy bilincs segítségével. Az arra jövő embereket kell a leánynynak arról meggyőznie, hogy a kint várakozó barátoknak pénzt adva szabadítsa őt ki.

 

A csókszörny

Ehhez kell egy ajakrúzs: Ismeretlen embereket kell megkérni, hogy a leányt csókolják meg a karján, vagy egyéb más helyeken.

 

Az árverezés

Egy üveg pezsgőt kell elárverezni. Az kapja meg az üveg pezsgőt, aki a leányt a leghosszabb ideig csókolja meg.

 

A jazzgitáros

A leány a gyalogos zónában állva énekel és gitározik. A járókelők pénz ellenében kérhetnek egy dalt. A baráti kör kórusként aktívan támogathatja az éneklőt.

 

Mosási útmutató

A legénynek mosási útmutatókat (márkajelzéseket, címkéket, stb.) kell kivágnia férfiak alsógatyájából. Minden ilyen kivágott darabért kap egy előre megbeszélt pénzbeli jutalmat a baráti kör tagajaitól.

 

A seftes

A leánynak különböző termékeket (pl. tampon, kondom, stb.) kell idegeneknek eladnia.

 

feb
1

1. Feladat: Sminkeltesd ki magad két férfival.

1. Tanulság: Nézz a tükörbe, NEM kell mindent megtenned azért, hogy mindenkinek elnyerd a tetszését!

 

2. Feladat: Szerezz autogramot 2 férfitól a hasadra.

2. Tanulság: Légy biztos abban, hogy másnak nincs helye a szívedben!

 

3. Feladat: Szerezz 2 olyan alsógyatyát, amit az imént még hordtak.

3. Tanulság: Nézd meg őket, NEM minden a kinézeten múlik!

 

4. Feladat: Szólíts le és kísérj át egy jóképű férfit a zebrán.

4. Tanulság: Légy erős az életben és harcolj meg a sikerért. Mindenért áldozatot kell hozni, de nem marad el a jutalom sem.

 

5. Feladat: Kérj 5 férfitől szájra puszit.

5. Tanulság: Éppen házasodni készülsz, légy biztos abban, hogy ennél több nem fér bele!

 

6. Feladat: Hivasd meg magad 3 különböző alkohol tartalmú innivalóra 3 különböző fiúval.

6. Tanulság: Magától semmi nem oldódik meg, ha az ember beszélget, többet ér el.

 

7. Feladat: Gyűjts 20 jókívánságot a pólódra írva.

7. Tanulság: Mindig vannak olyanok, akik melletted állnak.

 

8. Feladat: Szerezz 2 pár zoknit, amiket még az imént viseltek.

8. Tanulság: Szagold meg őket. Más férfiaknak is vannak hibái!

 

jan
30

 

Mit is jelent ez pontosan? Tekintsünk vissza egy pár mondat erejéig a múltba, honnan is ered ez a szokás?

 

A leánybúcsú a legénybúcsúból ered. Régebben a leánybúcsú nem volt szokás és a legénybúcsú is teljesen mást takart. Nézzük meg, hogy a legénybúcsú honna ered: Európán belül Angliából terjedt el, ahol magát az eseményt Stag Night-nak nevezik. A legénybúcsút annak idején a vőlegény apjának a házában tartották (nem diszkóban vagy sörözőben). Ilyen alkalmakkor a házasulandó pár családjának férfi tagjai gyűltek egybe és alaposan megvizsgálták, hogy a leendő férj tisztában van-e házassági kötelességeivel ;-)!

A leánybúcsú a nők egyenragúvá válásával egy időben jelent meg és azóta is a jól bevált szokások közé tartozik. Nehogy már csak a pasiknak legyenek ilyen kiváltságai!


Manapság a legénybúcsú is teljesen másképp néz ki, ennek megfelelően a leánybúcsú is inkább a legénybúcsú mai formájához hasonlít: Magát az eseményt a mennyasszony tanúja szervezi! A mennyasszony minden barátja, illetve családjának női tagjai is jelen vannak. A bulizás ilyenkor szigorúan kötelező és éjfélkor nagyon sokszor felbukkan egy chippandale táncos, vagy a mennyasszonynak egy szexuális/erotikus tartamú játékban vagy rejtvényben kell részt vennie.

 

Nektek mi a tapasztalatotok?